Yamaha Experience Days terug voor 2024

Ook in 2024 kunnen Yamaha-fans op en rond de circuits van  Assen en Mettet terecht voor een dag die volledig in het teken van hun favoriete merk staat.

Eigenaren, of toekomstig eigenaren van een Yamaha halen maar best hun agenda boven want op 3 en 17 mei (telkens een vrijdag) kunnen ze in Mettet of Assen terecht voor de Yamahe Experience Days 2024. Het opzet van beide dagen is gelijklopend. 

Tijdens de Yamaha Experience Days kan je van drie werelden proeven: Road, Offroad en Circuit. Wie geïnteresseerd is in wegmotoren en toeren kiest voor Road en kan zo proeven van de nieuwste. De intussen bekende Yamaha Demo Ride-tour doet zowel Mettet als Assen aan. 

Yamaha Experience Day Mettet

Wie in Offroad geïnteresseerd is heeft de keuze tussen de Ténéré Tour of de eBike Experience. Bij de Ténéré Tour ga je onder begeleiding met een Yamaha Ténéré op weg voor een ca drie kwartier lange rit waarbij zowel op asfalt als onverhard wordt gereden. Voor de liefhebbers van eBikes wordt er speciaal een route in de buurt van het circuit uitgezet. 

Yamaha Experience Day - Assen

Tot slot kunnen de circuitliefhebbers onder de Yamaha-rijders ook meedoen aan de Yamaha Track Day. In Mettet gebeurt dat onder de deskundige leiding van de instructeurs van de Mertens Riding School, terwijl in Assen die rol vervuld wordt door CRT Holland. 

Meer informatie over de Yamaha Experience Days vind je op: https://www.yamaha-experiencedays.be

 

Bron: persbericht Yamaha

Geschreven op 6 februari 2024
© Motoren & Toerisme