Over ons

Motoren & Toerisme. De volledigste website & het mooiste lijfblad voor de motorliefhebber.

Motoren & Toerisme is een magazine dat verschijnt op de maat van het motorseizoen én de meest volledige website voor motorrijders in het Nederlandse taalgebied. De site is snel en praktisch. Nieuwsflashes worden geflankeerd door een volledig overzicht van alle motoren die op onze wegen te vinden zijn. In het magazine is meer tijd en ruimte om de sfeer en het gevoel van het motorrijden te vertalen naar papier, bijvoorbeeld in reisreportages of motortests. 

Motoren & Toerisme werd in 1992 opgericht en groeide in korte tijd uit tot het grootste motorblad van Vlaanderen. Sinds 2018 verschijnt Motoren & Toerisme niet meer als maandblad, maar op momenten die ertoe doen voor de motorliefhebber. Zo blijft de inhoud van het blad altijd fris en relevant. Nieuws dat sneller de wereld in moet, vind je altijd onmiddellijk op de site. 

De website is een verderzetting van www.demotorsite.be, die menig motorliefhebber jarenlang up-to-date hield over het motornieuws. Die nieuwswebsite kreeg een flinke facelift en werd aangevuld met een overzicht van alle motoren die op de Belgische en Nederlandse markt te krijgen zijn. Niet enkel het lopende motorjaar vind je er terug, maar ook ons rijke archief dat opgebouwd werd met de uitgaven van de jaarlijkse catalogus Alle Motoren. Door een samenwerking met RouteYou vind je ook constant het beste aanbod aan toeristische routes op de site, die jou goesting geven om zo snel mogelijk terug in het zadel te kruipen. Want daarom draait het. Om het delen van verhalen en tips met gelijkgestemde zielen, op papier of online. En om samen te genieten van dat wat ons bindt. Vrijheid, zoals alleen wij die kennen. 

Hoofdredactie: Tom Vander Sande

Webredactie: Bartel Jacobs 

Advertenties: Tom Schietse, Matthew Peetermans, Luc van Ginneken

Motoren & Toerisme is een uitgave van De Deeluitgeverij BV

© Motoren & Toerisme