Special Metal: Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

2023 is het 10e jaar van de samenwerking tussen de organisatoren van de Distinguished Gentleman's Ride en Triumph.  e Om die mijlpaal te vieren en tegelijk te helpen om van het DGR-evenement van 2023 de grootste en meest succesvolle editie tot nu toe te maken, heeft Triumph 250 exclusieve, nieuwe Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman's Ride Limited Edition-motoren gemaakt.

 

TRIUMPH Chief Commercial Officer Paul Stroud over de Bonneville T120 Black DGR Limited Edition en de samenwerking met de Distinguished Gentleman's Ride

"We zijn verheugd het 10-jarig jubileum te vieren van onze unieke relatie met de Distinguished Gentleman's Ride, een ongelooflijk belangrijke samenwerking voor Triumph en de duizenden Triumph Distinguished Gentleman's Ride-fans over de hele wereld. Vanaf het begin was het duidelijk dat de Distinguished Gentleman's Ride en Triumph perfect bij elkaar passen, met een gedeelde passie voor motoren, stijl en rijden voor de mensen van wie je houdt. Kortom, veel meer dan sponsoring alleen. Iedereen die in de afgelopen tien jaar bij de Distinguished Gentleman's Ride betrokken is geweest, van de Triumph- en Distinguished Gentleman's Ride-teams tot onze dealers, het leger van Distuingished Gentleman's Ride-organisatoren en -gastheren en de legioenen motorrijders die dit prachtige evenement en doel met passie steunen, mogen terecht trots zijn op de impact die hun inspanningen hebben gehad. Met de lancering van de nieuwe Distinguished Gentleman's Ride-editie van onze Bonneville T120 Black is het onze ambitie om deze mijlpaal te markeren met een heel bijzonder product, dat voor mij de geest van de DGR belichaamt en een nieuwe manier biedt om rijders gelukkig te maken en dit ongelooflijke goede doel te vieren.”

 

Bron: persbericht Triumph Motorcycles

 

Geschreven op 4 april 2023
© Motoren & Toerisme