Scrambler Joyvolution

Vanaf november is de nieuwe Scrambler Icon te koop, vier jaar na de lancering van de Scambler reeks zijn er reeds 55.000 units verkocht, een succes.

Zoals Ducati het verwoordt, belichaamt de Scrambler de ideale mix van traditie en innovatie. Met een opfrissing worden deze waarden behouden en zal de remtechnologie naar een hoger niveau worden opgetrokken met het nieuwe Bosch Cornering ABS systeem.

Met de Scrambler reikt Ducati verder dan enkel de motor, het is vooral een lifestyle. Prestaties zijn niet de prioriteit, de beleving des te meer. Niet zonder succes, want de Scrambler is wereldwijd een absolute verkoopshit.

De vernieuwing op uiterlijk niveau is terug te zien in de aluminium zijpanelen die nauw aansluiten bij het staal van de tank en het glas van de koplamp. Het nieuwe vlakke zadel en de vernieuwde vering moeten het comfort bevorderen. Voorts is er een zachtere hydraulische koppelingsbediening, met instelbaar hendel.

De nieuwe Icon is verkrijgbaar in Atomic Tangerine met een zwart frame en een zwart zadel met grijze bekleding of in klassiek 62 Yellow met een zwart frame en zwart zadel met grijze bekleding.

Om heel het lifestyle gebeuren te benadrukken, lanceert Ducati de Scrambler Web Radio. Hier kunnen rijders dankzij het Ducati Multimedia Systeem luisteren naar hun favoriete afspeellijst, gesprekken beantwoorden of praten met de passagier.

Geschreven op 13 september 2018
© Motoren & Toerisme