M&T-salonwedstrijd: En de winnaars zijn…

Het duurde even vooraleer we uitgerust waren van (weeral) een druk Motorsalon en dus duurde het ook even vooraleer we de winnaars van onze twee hoofdprijzen konden contacteren. De meeste deelnemers wisten dat we elk jaar een lezersdag – in samenwerking met de Mertens School – organiseren op het circuit Jules Tacheny in Mettet. De schiftingsvraag was een stuk moeilijker. M&T-hoofdredacteur Tom Vander Sande reed op donderdag 24 januari van onze redactie in de Duboisstraat 50 in Antwerpen naar de motorparking van het Motorsalon in Brussel. Tom deed er exact 38 minuten en 34 seconden over om van de redactie naar het Salon te pendelen.

 

De Mash Falcone 125, die op onze stand op het Motorsalon te bewonderen was, werd door Björn Deneire gewonnen. Bjorn had voorspeld dat Tom 38 minuten en 37 seconden over de afstand tussen de redactie en het Motorsalon zou doen. En dus zat hij er maar 3 luttele seconden naast!

De weeklange motorreis in Andalusië, aangeboden door Horizon Motorreizen werd door Lut Claessens gewonnen. Lut had Toms rijtijd op 38 minuten en 40 seconden ingeschat, en zat er dus slechts 6 seconden naast.

 

De voltallige redactie van Motoren & Toerisme wenst zowel Lut als Björn veel plezier met hun respectievelijke prijzen toe. En we bedanken nogmaals Mash-importeur Moto Mondo en Horizon Motorreizen voor het ter beschikking stellen van deze twee hoofdprijzen!

 

Tekst: Bart Jacobs

Foto’s: Mash en Horizon Motorreizen

Geschreven op 6 februari 2019
© Motoren & Toerisme