Liberty Rider app inbegrepen bij P&V-verzekering

De Liberty Rider app, die vanaf nu is inbegrepen in de motorverzekeringen van P&V en Vivium, komt met een aantal heel interessante functies voor motorrijders:

  • De app detecteert ongevallen en activeert automatisch een noodoproep (e-call voor motorrijders). Dit betekent dat de hulpdiensten bij een valpartij onmiddellijk verwittigd worden (via bijstandsverlener IMA). 
  • Het unieke gps-systeem, speciaal ontwikkeld voor motorrijders, stelt de beste routeopties voor en waarschuwt motorrijders voor gevaarlijke bochten.
  • De gebruiker kan zijn positie in realtime delen met familie en vrienden, zodat ze hem gedurende zijn hele traject kunnen volgen. Bovendien bereidt Liberty Rider een sms voor die de motorrijder snel kan versturen om zijn naasten gerust te stellen bij vertrek en aankomst. 
  • Allerlei nuttige en leuke extra functies: toegang tot roadbooks van de mooiste trips, opvolging van het onderhoud, delen op de sociale netwerken ...

De Liberty Rider app maakt nu dus deel uit van het aanbod P&V Moto en Vivium Moto, wat betekent dat de klanten onmiddellijk een premium toegang krijgen tot de app tijdens de volledige looptijd van hun contract. Slechts één voorwaarde: de motorfiets of scooter moet een vermogen hebben van minstens 125 cc, of 4 kW voor een elektrisch aangedreven motor.

Meer info: www.pv.be en www.vivium.be

 

Bron: persbericht P&V

Foto: Liberty Rider

Geschreven op 12 juni 2020
© Motoren & Toerisme