Industrienieuws: Louis zoekt medewerkers voor winkels in Tilburg en Assen

Europa's grootste winkelketen voor motorkleding en -accessoires heeft zojuist haar tweede Nederlandse winkel geopend in Assen, de eerste is sinds maart 2019 geopend in Tilburg. Voor beide winkels is Louis op zoek naar parttime en fulltime verkoopmedewerkers en specialisten om de winkels te managen. Ook zijstromers zijn welkom. Kwaliteiten zoals het vermogen om in een team te werken, vriendelijkheid en plezier in de omgang met mensen zijn belangrijk voor het bedrijf. En natuurlijk kan enthousiasme voor motoren ook geen kwaad. 

Motorenthousiasme kenmerkt ook de geschiedenis van het traditionele bedrijf uit Hamburg: In 85 jaar geëvolueerd van een kleine werkplaats naar Duitslands grootste motordealer en verder naar Europa's marktleider in motorkleding en -accessoires. Geen crises, geen faillissementen, gewoon gestage, solide groei en veel passie en knowhow over motoren.

Een van de geheimen van dit succes is ongetwijfeld dat Louis mensen centraal stelt, zowel klanten als werknemers. De filosofie erachter: Alleen een tevreden medewerker is een goede medewerker, en alleen een tevreden klant komt terug. Dit resulteert in een vriendelijke, collegiale sfeer in de vestigingen, die ook door klanten wordt gevoeld en gewaardeerd.

Iedereen die geïnteresseerd is in een van de aangeboden jobs kan langskomen op de vestiging of direct bellen met de verantwoordelijke regiomanager Marc Richter: 0049 172 1462697. Meer informatie is beschikbaar op louis.nl/jobs.

 

Bron: persbericht Louis

Geschreven op 7 juli 2023
© Motoren & Toerisme