Het plezier van motorrijden zonder de kost van het rijbewijs

Honda betaalt de kost van het rijbewijs terug bij aankoop van een motorfiets of scooter! Er zijn redenen genoeg om op een motor of scooter te stappen. Als individuele mobiliteitsoplossing, de ervaring van vrijheid of de wens om een kinderdroom te vervullen. Wat de motivatie ook is, motoren en scooters zijn aantrekkelijker dan ooit.

Om deze toegankelijker te maken voor nieuwe motorrijders, neemt Honda de kosten van het A2*- rijbewijs op zich. Deze aanbieding is geldig voor alle modellen tot 500cc. Dat betekent een ruime keuze uit 17 verschillende modellen, van de Vision110i scooter tot de CB500X. Genoeg om aan alle wensen en budgetten te voldoen. De prijzen variëren namelijk van 2.499 euro (incl. BTW) tot 6.899 euro (incl. BTW).

Deze Honda actie is geldig tot eind augustus, u kunt zich dus verheugen op een aangename zomer op de Belgische wegen of daarbuiten. Voor wie al een rijbewijs heeft, worden op bepaalde modellen ook andere acties aangeboden. Alle aanbiedingen en voorwaarden zijn te vinden op Hondadeals.be 

*Geldig voor personen die hun rijbewijs haalden vanaf 1 januari 2019 en met een maximum
van 600 euro)

 

Bron: persbericht Honda

Foto's: Honda News

 

 

 

 

Geschreven op 26 mei 2020
© Motoren & Toerisme