Hebbedingetje: Panini MotoGP-stickers 2023

Vorig jaar werd in Frankrijk voor het eerst een collectie stickers gewijd aan de MotoGP. Dat werd een succes. Daarom gaat Panini vol voor een tweede editie, voor het seizoen 2023. Het betreft een mooie primeur voor Panini België met een tweetalig album, Frans en Nederlands.

In een album van 48 pagina's ontdekken fans alle weetjes over de motorencircuitsrijders en teams van MotoGP™, Moto2™ en Moto3™. De collectie bestaat uit 240 stickers, waaronder ook 48 speciale die je vertrouwd maken met alle coureurs op het circuit. Hun motor, hun helm... je ontdekt het allemaal. De stickers bevatten ook het portret, het nummer en poses op de motor in profiel of frontaal. De jacht erop is open!

Het album bevat ook een poster gewijd aan de beste Zelos Classic 21-coureurs, in samenwerking met Zelos, dat verantwoordelijk is voor hun management. Dit zijn onder andere de Belgische coureurs Barry Baltus (Moto2) en Lorenz Luciano (Red Bull MotoGP Rookies Cup), maar ook studenten van de Belgian Motorcycle Academy (BMA).

De BMA is de enige structuur in België die zich toelegt op het opsporen, trainen en begeleiden van jong talent tussen 7 en 17 jaar, van de kleinste nationale races tot de grootste wereldcompetities! Zelos/MIG is een van de vier oprichters van de BMA, samen met de Waalse Motorrijdersbond van België (FMWB), het Circuit Jules Tacheny in Mettet en het Belgian Motorcycle Fund.

Unieke verzamelbox

Dit jaar biedt Panini een volledig nieuwe box aan: de verzamelbox van de Grand Prix de France!

De verzamelbox van de Franse GP is ​​een verrassing die de meest loyale MotoGP-fans sterk zal bekoren. Zeker zij die zich de voorbije drie decennia races in Frankrijk sinds 1994 kunnen herinneren. 

Het gaat om een doos met 50 niet-gepubliceerde kaarten en een boekje met een overzicht van alle podia, een round-up van elk event in de hoogste categorie, alle winnaars van het MotoGP-tijdperk op Le Mans en alle legendarische coureurs die meerdere overwinningen hebben behaald. 

Productinfo:
Zakje van 5 stickers: € 1,00
Pakket om de verzameling te starten: 1 album + 2 covers + 1 Limited Edition-kaart: € 4,95
Album: € 3,50
Eco-blister 10 zakjes + 1 Limited Edition-kaart: € 10,00
Doosje met 36 zakjes: € 36
Verzamelbox LE MANS: € 24,95

Geschreven op 15 juni 2023
© Motoren & Toerisme