Productnieuws: Akrapovic uitlaatlijn voor BMW R 1250 GS

De nieuwe BMW R 1250 GS is nog maar nauwelijks op de markt of daar zijn de eerste after market-producten voor het model al. De Sloveens uitlaatspecialist Akrapovic, een gerenommeerde naam in zowel de auto- als motorwereld stelt een slip-on uitlaatdemper voor BMW’s bestseller voor.

De slip-on demper is de eerste fase van een volledige Akrapovic uitlaatlijn voor de BMW R 1250 GS. De demper is grotendeels uit titanium vervaardigd en afgewerkt met koolstofvezel. De buitenhoes van de demper is uit titanium gemaakt, terwijl de tuit en het hitteschild in koolstofvezel zijn uitgevoerd. Akrapovic claimt dat z’n slip-on demper de beleving op de BMW R 1250 GS ten goede komt. Naast een vermogenstoename, waardoor de prestaties verbeteren, produceert de uitlaatdemper ook het karakteristieke Akrapovic-geluid.

 

Optioneel kunnen er ook voorbochten worden toegevoegd zodat je een volledige Akrapovic uitlaatlijn krijgt. De titanium voorbochten zorgen eveneens voor een extra vermogenstoename en ogen bovendien erg fraai.

Akrapovic wordt in de Benelux verdeeld door GPProducts uit het Nederlandse Loon op Zand. Meer info op: www.gpproducts.eu.

Geschreven op 22 januari 2019
© Motoren & Toerisme