Productnieuws: Parts Europe FatBook 2019

Het Fatbook 2019 is met 1924 pagina’s het dikste FatBook ooit. De motorfiets op de cover van dit nieuwste FatBook is een perfect voorbeeld van de waaier aan producten die Parts Europe aanbiedt voor Harley-Davidson-modellen. De machine in kwestie begon als een standaard Fat Bob Softail (bouwjaar 2018). De creatievelingen van Drag Specialties en Trask Performance staken vervolgens de koppen bij elkaar voor een unieke machine met de uitstraling van een muscle bike. Dit project is een voortzetting van de samenwerking tussen gevestigde custombouwers en Drag Specialties.

 

Het doel is daarbij altijd om dingen te veranderen, te innoveren en iets te creëren dat  opvalt en zowel de bouwkwaliteit als de kwaliteit van de daarvoor uitgezochte onderdelen weerspiegelt.  Deze M-Eight Fat Bob Softail is dan ook opgebouwd uit verscheidene producten uit het FatBook, van merken zoals Trask Performance, Legends Suspension, Arlen Ness, Joker Machine, Ken’s Factory, Custom Dynamics en een op maat gestikt Drag Specialties zadel.

 

Uiteraard vind je in het FatBook nog veel meer producten en merken om jouw Harley te customizen of te onderhouden.  Zoals alle catalogi van Parts Europe kan je het FatBook online doorbladeren of je kan het donwloaden als PDF-file.  Je vindt het Fatbook via www.partseurope.eu , in de catalogi-sectie klik je dan vervolgens op de FatBook-cover. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar bij je Parts Europe-dealer. Je vindt de dichtstbijzijnde dealer online via http://partseurope.eu/cms/en/dealer-search

 

Geschreven op 22 januari 2019
© Motoren & Toerisme