Rev'it! Paramount GTX: eendelig GORE-TEX pak.

Met de waterstanden is het in België ondertussen terug in orde, maar dat hebben wij als motorrijders wel mogen voelen. Wie de voorbije maanden rondreed had erg veel moed of een heel goed regenpak natuurlijk. Rev'it! ruikt dan ook zijn kans en lanceert nu een hoogwaardig eendelig pak in GORE-TEX, dat een droge rit moet garanderen. 

De Paramount GTX is vervaardigd uit slijtvaste en waterdichte drielaags GORE-TEX,  een technologie die naar verluidt rechtstreeks overgenomen werd uit de drysuit-duikpakkenwereld. Je kan het pak openritsen van kraag tot broekspijp, zo kan je zelfs met schoenen of laarzen aan in het pak stappen.

 

Het pak is dus enerzijds waterdicht, maar met behulp van ritsen kan je een aantal strategische geplaatse, waterdichte ventilatievlakken openen om toch de temperatuur onder controle te houden. Aan de veiligheid wordt ook gedacht met CE-level 2 protectoren op de rug, schouders, ellebogen en knieeën, en CE-level 1 protectie op de heupen. 

Als Rev'it! al de beloftes waar kan maken lijkt het stevige prijskaartje van € 1.599,99 wel te verantwoorden. Meer info vind je op www.revitsport.com.

 

Eendelig pak verkrijgbaar in de kleur Donkerblauw

Standaardmaten: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Korte maten: L, XL, XXL

Lengtematen: M, L, XL

Geschreven op 7 december 2023
© Motoren & Toerisme