Productnieuws: Sidi Adventure Gore 2

Na het grote succes van de ‘Adventure Gore’ – een pionier in zijn genre – brengt Sidi de ‘Adventure Gore 2’. Een comfortabele laars die bestand is tegen alle mogelijke obstakels en omstandigheden op de weg en daarnaast.

Sidi bracht eerder al de Adventure Gore, een comfortabele laars geschikt voor lange trajecten. Om de motorrijders nog beter de dienen, besliste Sidi nog verder te gaan. Dat doen ze met de Adventure Gore 2.

De Adventure Gore 2 beschermt je voeten op alle vlakken. De laars beschikt over een goede bescherming voor het scheenbeen, de kuit en de hiel, maar laat toch ook het buigen van de enkel toe dankzij het pivoteerpunt.

De Sidi laars laat zich rond je been passen door middel van een grote velcro ter hoogte van het onderbeen en met twee regelbare gespen die voor extra stabiliteit zorgen. De laars is uitgerust met een anti-slipzool waardoor je er ook vlot een heel stuk mee kunt stappen.

Dankzij het ademende en waterdichte Gore-Tex membraan is het comfort van de motorrijder gegarandeerd.

De buitenbekleding in daim schenkt de laars een mooie bruine kleur en dat zorgt voor een stijlvolle uitstraling voor al wie de laars draagt. De zwarte versie is vervaardigd uit Technomicro waardoor de laars lichter is en iets soepeler is en een sobere uitstraling heeft.

 

Sidi wordt in België verdeeld door iPstore. Meer informatie op www.ipstore.be

Geschreven op 5 april 2018
© Motoren & Toerisme