Productnieuws: Nirvik V2, de avontuurlijke motorjas van Royal Enfield

Royal Enfield lanceert een nieuwe motorjas voor avontuurlijke motorrijders: de Nirvik V2. De jas werd ontworpen met de focus op functionaliteit en veiligheid, met veel ventilatie en kwalitatieve D3O-bescherming (schouders, ellebogen, rug en borst). 

De jas bestaat voornamelijk uit 500D nylon en mesh voor de ventilatiepanelen. Verder zien we verstevigde vlakken van 610D CORDURA op de meest slijtgevoelige plekken, reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid en een losse regenjas die op te bergen is in het vak op de achterkant van de jas. Je spullen blijven droog dankzij de waterdichte documentenzak op de mouw en waterdichte zakken aan de binnenkant van de jas.

De Nirvik V2 werd verbeterd met D3O level 2 protectoren op de schouders en ellebogen, samen met 'Ergo Pro Tech' level 2 en level 1 protectoren op de rug en borst. Perfect voor de avontuurlijke motorrijder die dus wat meer zoekt dan de standaardbescherming. 

De Nirvik V2 is vanaf nu verkrijgbaar bij officiële Royal Enfield dealers. De zwarte kleurstelling is verkrijgbaar vanaf € 383. 

Geschreven op 30 mei 2024
© Motoren & Toerisme