MotorKledingCenter opent vijfde winkel in Veghel

Dit voorjaar opent MotorKledingCenter de deuren van haar vijfde winkel waarin motorrijden centraal staat. Een geheel nieuwe ervaring in de vorm van een MotorKledingCenter Boutique waarmee een knussere setting wordt neergezet. Het 1000m2 winkeloppervlak, ingericht met shop-in-shops van toonaangevende merken, laat de motorrijder zich thuis voelen.

Anders dan gebruikelijk voor MotorKledingCenter opent de winkel in Veghel in het stadscentrum, in een monumentaal pand aan de Molenstraat. Te midden van gezellige terrasjes is de winkel met de motor en auto bereikbaar. Het privéparkeerterrein zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, maakt het verwelkomen van groepen motorrijders mogelijk en biedt mogelijkheden tot het organiseren van evenementen.

Eenmaal in de winkel worden de nieuwste collecties van topmerken gepresenteerd, in uiteenlopende prijsklassen waardoor zowel de beginnend als doorgewinterde motorrijder kan slagen. Zeven dagen per week is de winkel in Veghel geopend met een koopavond op de vrijdagavond. De specialisten met een passie voor motorrijden staan klaar voor persoonlijke begeleiding en advies bij het samenstellen van de motoruitrusting.

Voordat de deuren openen in het stadshart van Veghel, is er nog veel werk te verzetten. Het winkelplan is gerealiseerd, de store-manager is aangesteld en de zoektocht naar enthousiaste verkoopmedewerkers met een passie voor motorrijden is gestart. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Er worden nog full-time en part-time medewerkers en weekendkrachten gezocht.

De geplande opening van MotorKledingCenter Veghel is medio maart 2019. Tot die tijd zal er nog flink worden gewerkt aan de inrichting, die een industriële en knusse uitstraling zal krijgen. Via de Facebookpagina van MotorKledingCenter worden updates van de vorderingen gedeeld.

Over MotorKledingCenter

MotorKledingCenter is de grootste motorkledingspecialist van de Benelux met superstores en een uitgebreide webshop in Nederland en België. In 2006 begonnen in Hazerswoude en nog altijd een familiebedrijf. Naast de te openen winkel in Veghel is het bedrijf gevestigd in Hazerswoude, Tilburg, Zutphen en Zemst (België).

 

Bron: MotorKledingCenter

Foto: MotorKledingCenter

Geschreven op 22 januari 2019
© Motoren & Toerisme