WIN EEN ADVENTURE-JAS OF -BROEK DANKZIJ DAFY MOTO

Dafy Moto staat in Frankrijk bekend als de grootste en oudste distributeur van motoruitrusting en -accessoires en opende eind vorig jaar ook een Vlaamse webshop. Daarbovenop brengen ze ook zelf motorkledij op de markt. Onder de naam Dakar lanceerden ze recent een gloednieuwe Adventure-lijn, met rallyveteraan Xavier de Soultrait als ambassadeur. En wat meer is: jij kan zijn motorvest winnen! De winner takes not all, want behalve een motorvest heeft Dafy ook nog een motorbroek van hun merk All One klaarliggen voor een andere gelukzak.

Het nieuwe merk Dakar richt zich op avontuurlijk motorrijden. De ideale match voor diegenen die graag de gebaande paden verlaten om doelgericht te verdwalen in de natuur, 365 dagen per jaar. Geen betere ambassadeur voor het nieuwe merk, dus, dan de Fransman Xavier de Soultrait. Na een zware crash in de editie van 2021 – toen hij aan de leiding reed – verscheen de Soultrait terug aan de start van de jongste Dakar-rally. De 33-jarige piloot wist er een knappe 15e plaats te veroveren in het eindklassement.

Ook avontuurlijk aangelegd? Waag dan je kans, want Motoren & Toerisme mag één Dakar-jas weggeven aan een gelukkige lezer, een cadeautje van € 180! Grijp je naast deze hoofdprijs, niet getreurd want je bent dan ook nog in de running om de All One motorbroek in de wacht te slepen. Deelnemen is eenvoudig. Het enige wat je moet doen is antwoorden op deze vraag: in hoeveel kleuren heeft Dafy Moto de Dakar-jas ter beschikking? Het antwoord vind je op de website van Dafy. Het lot selecteert de twee gelukkigen. Deelnemen kan tot en met 28 februari 2022. Veel succes!

Geschreven op 11 februari 2022
© Motoren & Toerisme