Welkom op de nieuwe website van Motoren & Toerisme

Welkom, motorliefhebber, op de volledig vernieuwde website van Motoren & Toerisme. Ontdek ‘m alvast, terwijl wij nog de laatste puntjes op de i zetten. Al lange tijd werken we hier achter de schermen aan en we zijn blij dat we nu eindelijk het resultaat  mogen presenteren. Want, eerlijk gezegd, het oude demotorsite.be was aan een opfrisbeurt toe. Nu is er dus een nieuwe plek op het web waar we al het moois van motoren, alles dat ons zo aan zadel en stuur gekluisterd houdt, met elkaar kunnen delen. Nieuws blijft een belangrijk onderdeel. Dat flankeren we vanaf nu door een stevig luik praktische informatie voor motorrijders en andere handige tools voor iedereen die innerlijk begint te juichen bij de aanblik van een bochtig weggetje waar het asfalt als een biljartlaken overheen gedrapeerd ligt. 

Geen inspiratie voor je volgende ritje? Kijk dan eens bij onze tracks-module. In samenwerking met de routesoftware van RouteYou schotelen we jou daar een keurselectie aan routes voor, die je zeker op weg helpen. Nu, bij de lancering zijn dat er al meer dan 1200. Dat worden er de komende tijd uiteraard alleen maar meer. 

Of verdwaal gerust in de veelheid aan modellen die je vind op de Motoren-pagina’s. Daar vind je letterlijk élke motor die dit jaar op de Belgische en Nederlandse markt te krijgen is. Inclusief de specificaties. Ook dit onderdeel vullen we nog aan. Met ons rijke archief, opgebouwd door de jaren. En wat er al op staat zal continu verbeterd en aangevuld worden met nieuwe informatie.

We hebben deze website ontworpen met jou, de motorfanaat in hart en nieren, constant in gedachten. We wilden iets maken dat we zelf nog misten: dé ultieme online spot voor motorrijders. Laat ons weten of onze opzet geslaagd is op redactie@motoren-toerisme.be

En, geen zorgen, het magazine zoals je het het laatste half jaar hebt leren kennen blijven we ook maken en uitbrengen. De volgende editie is Alle Motoren 2019, nu bij onze abonnees en in de winkel. 

Geschreven op 13 december 2018
© Motoren & Toerisme