Productnieuws: Wunderlich bobber-accessoires voor de BMW R18

De Duitse accessoirist Wunderlich specialiseert zich in de ontwikkeling van aftermarket-producten voor vooral BMW’s. Een van de meest customiseerbare modellen uit het BMW Motorrad-gamma is de R 18. De dikke, luchtgekoelde boxer is een neo-retro die verscheidene gedaanten kan aannemen. Wunderlich hertekent het silhouette van de standaard R 18 tot die van een bobber en doet dat met drie verschillende producten.

 

Het Rock’n’Roll kopkuipje is het meest in het oog springende van die drie producten. Het geeft, op een oer-Amerikaanse manier, de R 18 een sportievere look. Het kopkuipje is vervaardigd uit de hoogwaardige kunststof ABS en is verkrijgbaar in twee kleuren: Marsrood Metallic en Manhattan Metallic mat. Beiden versies zijn met zwarte pinstripes afgewerkt en kosten € 699.

 

Daarnaast ontwikkelde Wunderlich ook nog een zogenaamde front- en rearfender voor de R18. Wunderlicht doopte beide producten RockBob, een duidelijke verwijzing naar de bobber-cultuur. Beide spatborden zijn in aluminium uitgevoerd en eveneens verkrijbaar in Marsrood Metallic en Manhattan Metallic Mat. Het voorspatbord kost € 599, het achterspatbord € 779.

Meer informatie op: www.wunderlich.de 

 

Bron: persbericht Wunderlich

Geschreven op 5 januari 2023
© Motoren & Toerisme