Piaggio Motoplex in Utrecht

De Piaggio Group heeft ondertussen heel wat merken in de portefeuille, met Aprilia, Vespa, Moto Guzzi en natuurlijk Piaggio zelf. Maar tot op heden waren er geen dealers waar je al die merken op uitgebalanceerde manier onder één dak vond. Daar kom nu verandering in met de eerste van een reeks 'motoplexen' in Utrecht. 

Motoplex is een nieuw retailmodel in de tweewielersector, waardoor dealers de merken en producten van de Group op dezelfde plaats kunnen uitspelen. Elke Motoplex-winkel biedt het volledige aanbod van de merken Piaggio, Vespa, Aprilia en Moto Guzzi op één locatie aan, samen met service, accessoires, merchandising en entertainment, om klanten een compleet overzicht van de tweewielerwereld te geven.

De Utrechtse Motoplex heeft een oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter. De winkel is verdeeld over twee verdiepingen en herbergt een showroom, een loungebar en een werkplaats voor assistentie, reparatie en onderhoud voor de klanten. Wereldwijd zijn er ondertussen 500 Motoplex-locatie, naast het gewone dealernetwerk van 3.300 dealers. 

Adres: 

Pels Motoren/Motoplex Utrecht
Gessel 1
3454 MZ  DE MEERN

Geschreven op 25 juni 2019
© Motoren & Toerisme