M&T op Motominds

Motoren & Toerisme kan natuurlijk niet ontbreken op de motorbelevingsbeurs Motominds. Op onze stand zullen wij natuurlijk iedereen met open armen ontvangen en je meenemen naar de wereld waarin wij ons helemaal thuis voelen en die we graag met jullie delen, en niet enkel in woord en beeld. We willen onze lezers en bij uitbreiding alle motorrijders graag helpen bij het reizen en die ervaringen delen met gelijkgestemden. Hoe willen we dat doen? Door een aantal workshops aan te bieden die je een betere rijder en/of verslaggever maken. 

1. De M&T Motorcoach

Onze eigenste Wim Depraetere zal jullie met veel plezier wegwijs maken in de finesses van het klaarmaken van je motor voor de reis en het vervolmaken van je rij-ervaring. Reken op sterke verhalen van Wim bij de nodige theoretische maar vooral praktijkgerichte lessen.

2. De M&T-fotograaf

Onze huisfotograaf Pieter Pacques zal zijn jarenlange ervaring als motorfotograaf met je delen. Hij zal praktisch inside informatie speciaal voor motorrijders brengen. We gaan ook foto’s maken met drone. We eindigen met een ‘professionele’ fotoshoot van jou en je motor. Max. 5 inschrijvingen.

3. De M&T Route-ontwerper

Krijg inzicht in de tools om routes te maken van onze doorwinterde redacteur Pieter. Je mag rekenen op een heldere, theoretische toelichting met veel praktijkverhalen en tips zodat je op het einde van de dag snel en efficiënt je eigen routes kan maken. Na de cursus kan je je routes delen op onze website en de beste routes komen in de nieuwsbrieven van M&T terecht: publiek verzekerd! 

4. De M&T-vlogger

Wil je graag jouw motorreizen delen met de online-wereld, schrijf je dan in voor onze vlogger-cursus. Samen met een volleerd vlogger gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je allerlei nuttige tips meekrijgt om al jouw avonturen on the road te documenteren. Daarna is het tijd om deze beelden te verwerken tot een aantrekkelijk artikel of video om te delen met andere reislustige motards. Via kanalen als YouTube of onze eigen Motoren-toerisme.be website kan je deze memorabele gebeurtenis eens in de spotlight plaatsen die het verdient. 

Geschreven op 12 mei 2023
© Motoren & Toerisme