Industrienieuws: Motorex en Wunderlich gaan samenwerken

De Duitse motor-accessoirist Wunderlich gaat een samenwerking aan met de Zwitserse smeermiddelenspecialist Motorex. Wunderlich is ’s werelds grootste specialist inzake aftermarket accessoires voor BMW Motorrad-modellen. Sinds vorig jaar richt het Duitse bedrijf zich ook op accessoires voor Harley-Davidson en recent kwam daar ook Ducati bij.

Motorex is al langer een vertrouwde naam in de motorwereld, maar ook in de motorsport. Zo belevert het Zwitserse oliemerk al jaren de KTM-fabrieksteams in verschillende motorsportdisciplines en -klassen. Motorex biedt een volledige lijn smeer- en onderhoudsmiddelen voor motorfietsen aan. Die lijn beslaagt van motorolie, over vorkolie, tot en met reinigingsmiddelen zowat alle mogelijke aspecten van het motoronderhoud.

In samenspraak met Wunderlich gaat Motorex zich nu toeleggen op het ontwikkelen van motorolieën en smeermiddelen die specifiek op BMW’s populaire boxer-modellen en Harley-Davidsons V-twin motoren gericht zijn. Die toekomstige productlijnen zullen verkocht worden via Wunderlichs webshop die nu al het huidige Motorex-gamma aan motoroliën, smeermiddelen en onderhoudsproducten aanbiedt.

 

Bron: persbericht Wunderlich

Geschreven op 31 januari 2023
© Motoren & Toerisme