Industrienieuws: Dries Waeyaert nieuwe country manager Benelux bij MV Agusta

Met ingang van 1 februari 2022 benoemt MV Agusta Motor SpA Dries Waeyaert tot Country Manager Benelux. Waeyaert neemt de verantwoordelijkheid voor de algemene vertegenwoordiging van het historische Italiaanse merk over van MotoMondo (Jan Ykema), die 23 jaar lang deze taak met verve waargenomen heeft.

Dries Waeyaert werkte van 2000 tot 2013 voor MV Agusta Motor Benelux en MotoMondo als Area Manager Belux, van 2013 tot 2016 voor BMW Motorrad Belux als Commercial Business Development Consultant en van 2016 tot 2022 voor Harley-Davidson Benelux als District Manager Belux.

Dries Waeyaert is de nieuwe country manager Benelux voor MV Agusta.

Ik stap met veel trots in de grote schoenen van Jan Ykema en kijk ernaar uit om mijn 20 jaar ervaring met high-end motorfietsmerken in te zetten om MV Agusta te helpen ontwikkelen in de Benelux", licht Waeyaert z'n nieuwe functie toe. "Het huidige gamma aan MV Agusta motoren en het bestaande Benelux dealernet biedt een solide basis om verder te bouwen aan uitstekende klantervaringen en ik stel met veel enthousiasme mijn ervaring en energie ten dienste van dit schitterende merk", aldus nog Waeyaert.

 

Bron: persbericht MV Agusta Benelux

Foto: MV Agusta Benelux

Geschreven op 3 februari 2022
© Motoren & Toerisme