Herman Brusselmans wordt Triumph-ambassadeur

Triumph Motorcycles Benelux kondigt nieuwe samenwerking aan met Herman Brusselmans als Triumph Speed Twin 1200 ambassadeur. Op zaterdag 9 maart 2019 om 17h gebeurt de overhandiging van de Speed Twin 1200 bij Triumph Dealer BMC in het Oost-Vlaamse Assenede. Iedereen is welkom om de overhandiging live mee te maken, Herman te verwelkomen als nieuwe Triumph ambassadeur en hem uit te zwaaien op zijn nieuwe Speed Twin.

Herman Brusselmans (Hamme, 9 oktober 1957) is een belangrijk Belgisch schrijver, dichter en columnist. Hij studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent. In 1985 brak hij door met zijn roman ‘De man die werk vond’. In 2007 is zijn roman ‘Ex-drummer’ verfilmd door de Vlaamse regisseur Koen Mortier.

De andere passie van Herman is motorrijden. Al op z'n twaalfde wist Herman dat hij later een motor wou en op zijn 34e kocht hij zijn eerste motor. 6 motoren en 4 merken later is Herman in 2009 bij Triumph terecht gekomen. Momenteel staan er een Triumph Street Triple 675 R en een Triumph Street Twin 900 in zijn garage. Herman maakt het liefste korte ritjes door de stad en op het platteland. De route Gent-Lovedegem-Zomergem-Ursel-Eeklo-Langerbrugge-Evergem-Gent behoort tot zijn favoriet parcours. Met z’n lief Lena op de duozit naar Noord-Frankrijk staat nog op z’n verlanglijstje.

Zijn liefde voor Triumph levert Brusselmans de komende 6 maanden het Triumph ambassadeurschap op. Brusselmans voegt zich bij de line-up van prominente Triumph Motorcycle-ambassadeurs. Herman zal belangrijke Triumph evenementen bijwonen, waarbij het merk wordt gepromoot bij een groeiend publiek van Triumph-fans, jong en oud over de hele wereld. Als afsluiter van zijn ambassadeurschap zal Herman deelnemen aan de Gentse Distinguished Gentleman’s Ride op zondag 29 september 2019.

Herman Brusselmans over zijn ambassadeurschap: "Ik ben zeer verheugd over de samenwerking met Triumph op dit belangrijk moment in de groei en het succes van het merk. De Speed Twin 1200 rijdt en stuurt even goed als mijn Street Triple en heeft een even prachtige, moderne customstijl als m’n Street Twin. Ik ben sinds 2009 klant bij BMC in Assenede, heb er twee Triumphs gekocht en ga er geregeld langs, inclusief kopje koffie. Triumph is m’n favoriete merk en ik ben vereerd dat ik er ambassadeur van mag zijn.”

 

Bron: BMC Triumph

Foto: Anja De Pauw

 

Geschreven op 4 maart 2019
© Motoren & Toerisme