Productnieuws: Yamaha-kledingcollectie 2024

Ook in 2024 kunnen de fans hun affectie voor Yamaha weer tonen dankzij de kledingcollectie van het merk.

Yamaha heeft voor 2024 meer dan 100 nieuwe artikelen, van T-shirts tot rijkleding, petten en handschoenen aan z'n collectie toegevoegd. Het merk gaat er prat op dat het hele assortiment uit de best mogelijke materialen vervaardigd is en dat met behulp van de nieuwste productietechnieken. De Paddock Blue-lijn is zonder twijfel de grootste binnen de Yamaha-kledingcollectie en dankt haar naam uiteraard aan de felblauwe kleur van Yamaha's competitiemachines en teams. 

De Paddock Blue-lijn bestaat uit verschillende subcollecties zo biedt Yamaha niet alleen teamwear, maar ook streetwear, bagage en babykleding in hetzelfde iconische blauw aan. 

Yamaha Paddock Blue streetwear

Yamaha werkt voor het tweede achtereenvolgende jaar samen met Alpinestars en brengt blauw en wit samen met de inspiratie van de nieuwste YZ-crossmotoren van het merk.

Yamaha x Alpinestars

Yamaha brengt ook een 'Faster Sons'-collectie op de markt, deze is geïnspireerd door de XSR-modellenlijn van het merk. De vrijetijdskleding, is geheel in de stijl van Yamaha's Sport Heritage-modellen uitgevoerd. Voor 2024 komt de inspiratie vooral van de nieuwe en spectaculair ogende XSR900 GP neo-retro. De Faster Sons-lijn combineert dan ook wit, zwart, kaki en het opvallende “Burnt Orange“.

MY24: Yamaha XSR900 GP

De 2024 Novelties-collectie is ontworpen om uniek Yamaha-plezier in het dagelijks leven te brengen en bestaat uit een mix van accessoires waarmee elke fan zijn passie kan laten zien. Geïnspireerd door en ontworpen met de nieuwste kleding. Met items zoals een gloednieuwe circuitstoel, waterfles, multitool-sleutelhanger en draagtassen.

De volledige Yamaha-kledingcollectie vind je hier: https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/clothing-merchandise/

 

Bron: persbericht Yamaha Motor Europe

Foto's: Yamaha Motor Europe

Geschreven op 10 november 2023
© Motoren & Toerisme