Productnieuws: Vanucci VC-1 sneakers

Motorkledingspecialist Louis heeft nu een korte laars in het assortiment die meer is dan een modieuze accessoire voor korte ritten: de Vanucci VC-1 sneaker.

Dit is geen sportschoen met enkelbekleding, maar een echte korte laars voor motorrijders en als zodanig ook als beschermende motorkleding gecertificeerd conform EN 13634:2015. Hiermee weet de VC-1 duidelijk uit te groeien boven de doelgroep van grootstedelijke motorrijders die alleen korte ritten maken. Ook het SympaTex-klimaatmembraan maakt deze laars geschikt voor lange tochten. De VC-1 kan bovendien tegen vocht – zonder dat de voeten van de drager nat worden.

Desondanks lijkt de VC-1 voldoende om een echte sneaker en is dus ook geschikt om eens een uurtje door de stad te flaneren en hierbij een goed figuur te slaan. Een interessant comfortkenmerk is de combinatie van veter- en ritssluiting. De rits vergemakkelijkt het aan- en uittrekken, terwijl de schoen met de vetersluiting perfect kan worden afgesteld.

De Vanucci VC-1 sneaker is verkrijgbaar in de maten 37-48 in alle Louis-filialen en in de Louis Onlineshop voor de prijs van 179,99 euro.

Geschreven op 22 januari 2019
© Motoren & Toerisme