Productnieuws: Arai RX-7V EVO IoMTT 2022 limited edition

Na twee jaar zonder Isle of Man TT lijkt het er toch op dat er in juni van dit jaar eindelijk een nieuwe editie van 's werelds bekendste wegrace-evenement komt. Om dat te vieren brengt Arai alvast deze IoMTT 2022 limited edition helm uit. De IomTT 2022 limited edition is gebaseerd op de RX-7V EVO, hét absolute topmodel in de Arai-collectie. Het ontwerp voor deze bijzondere helm werd door het Italiaanse designbureau Drudi Performance (dat oa ook in stond voor de helmdesigns van Valentino Rossi) uitgevoerd. 

De combinatie van rood, wit en zwart verwijst naar Arai's allereerste limited edition IomTT-helm uit 2007. Vijftien jaar later zijn de klassieke elementen van die helm, zoals de Triskelion (de drie geharnaste benen die het symbool van het Isle of Man vormen), het TT-logo, en de inscriptie 'Ellan Vannin', de Manx benaming voor het Isle of Man, terug te vinden in het design. 

De IoMTT 2022 limited edition van de RX-7V EVO is vanaf laat mei beschikbaar bij de Arai-dealers en dat aan de adviesprijs van € 1149.

Meer info en een dealerlijst vind je op www.bihr.eu

 

Bron: persbericht Bihr

Geschreven op 15 februari 2022
© Motoren & Toerisme