Wedstrijd: Voorspel de top-3 van de TT Assen en win een Panini MotoGP-pakket!

Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe Panini-album rond het MotoGP-seizoen 2023 mag Motoren & Toerisme een fraai pakket wegschenken. Dit pakket omvat één Panini-album MotoGP 2023, 180 stickers en daarboven op ook nog eens een exemplaar van de speciale box die Panini voor de GP de France ontwikkelde.

Panini giet MotoGP 2023 in een plakboek

Wat moet je doen om dit prachtige Panini MotoGP-pakket in de wacht te slepen? Heel eenvoudig: stuur ons jouw voorspelling met de tiercé van de MotoGP-klasse tijdens de TT Assen van aanstaande zondag 25 juni. Naast de top-3 van de race vragen we ook de eindtijd van de winnaar en dit om bij een eventueel ex-aequo het verschil te kunnen maken. 

Dit prachtige Panini-pakket wacht op de winnaar van onze prono: een Panini MotoGP-album, 180 Panini MotoGP-stickers én de speciale box van 30 jaar GP GP de France.

Stuur dus jouw top-3 van de MotoGP-race in Assen én de eindtijd van de toekomstige winnaar naar: redactie@motoren-toerisme.be met als onderwerp van je email 'Panini MotoGP-wedstrijd'  en dat voor 20u00 op zaterdagavond 24 juni en wie weet win jij dan wel dit fraaie Panini MotoGP-pakket! Succes!

 

Foto's: Panini

 

Geschreven op 22 juni 2023
© Motoren & Toerisme