TRIUMPH TRIPLE DAYS VERLENGD TOT EIND FEBRUARI

Vanaf 14 januari t/m 28 februari Salon bij de Triumph-dealers. Kom de nieuwe Trident en Tiger 850 Sport bekijken in de showroom tijdens de Triumph Triple Days.

SALON BIJ DE DEALERS

Eerder kondigde Triumph aan, vanwege het niet doorgaan van het Salon 2021 in Brussel, het Salon dit jaar naar de dealers te brengen in de vorm van de Triumph Triple Days. Tijdens de Triple Days kan men de product line-up voor 2021 in de showroom van onze dealers komen bekijken inclusief de nieuwe Tiger 850 Sport en de nieuwe Trident. In verband met COVID-19 en BREXIT is de nieuwe Tiger 850 Sport en Trident iets verlaat. Daarom bent u van harte welkom vanaf 14 januari, waarbij de Tiger 850 Sport vanaf het laatste weekend van januari te zien is en de Trident vanaf het eerste weekend van februari. In februari bent u dus gegarandeerd dat beide modellen in de showroom staan! Om drukte in de showroom te voorkomen en het in acht nemen van de corona-maatregelen raden wij aan om even een afspraak te maken met de dealer en te checken of de Tiger 850 Sport en Trident, daadwerkelijk gearriveerd zijn om teleurstelling te voorkomen. Verder heeft u nog de gehele maand februari tijd om de dealer te bezoeken tijdens de Triumph Triple Days en te profiteren van de Salon promoties.

De Tiger 850 Sport is verkrijgbaar vanaf € 11.550,- en de Trident vanaf € 7.995,-

SALON PROMOTIES BIJ DE DEALER

Ondanks het niet doorgaan van het Salon kan men uiteraard bij de dealer wèl de speciale Salon promoties verwachten. Dit jaar met speciale aanbiedingen op de: Speed Triple 1050 RS, Tiger Sport 1050, Speedmaster en T100 Bud Ekins-editie. De promoties variëren van financieringsaanbiedingen tot extra accessoires of kleding . Informeer bij de dealer naar deze speciale Salon-promoties.

Ontdek alles over de Triumph Triple Days

Geschreven op 14 januari 2021
© Motoren & Toerisme