Toernieuws: Digital Ride Out by Yamaha 2023

De Digital Ride Out by Yamaha belooft weer een zomer lang motorplezier.

Mooie motorroutes vinden is niet altijd makkelijk. Gelukkig helpt de Digital Ride Out by Yamaha u daar deze zomer weer bij. En met de Digital Ride Out rijdt u niet alleen de mooiste en veelzijdigste motorroutes in de hele Benelux, maar u maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen! Met meer dan 20 routes en talloze prijzen belooft deze digitale motorpuzzelrit iedere rijder heel veel plezier. De hoofdprijs is een fonkelnieuwe Yamaha MT-07 t.w.v. € 8.299. Dus waar wacht u op? Download de app vandaag nog. Door een account aan te maken en sommige routes lopend af te leggen kunt u nu al punten scoren en een voorsprong nemen op de competitie!

Routes, vragen en opdrachten

De Digital Ride Out is een uitdagende puzzelrit die u op de motor aflegt, alleen of in gezelschap. De prachtige routes door de Benelux zijn zorgvuldig uitgestippeld en gecheckt door het uitgebreide Yamaha dealernetwerk. Elke route begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer. Uw route wordt begeleid door een app op uw smartphone en onderweg wordt u geconfronteerd met diverse vragen en opdrachten. Door de vragen correct te beantwoorden en de opdrachten succesvol uit te voeren, stijgt u in het klassement. De vragen en opdrachten kunnen van alles zijn, van multiple choice opdrachten over bezienswaardigheden langs de route of nieuwe Yamaha-modellen tot foto-opdrachten of puzzelopdrachten. Uw score wordt realtime bijgehouden in een klassement.

Wint u een gloednieuwe Yamaha MT-07?

De hoofdprijs is dit jaar een gloednieuwe 2023 Yamaha MT-07 t.w.v. € 8.299. Maar er zijn nog veel meer prijzen! De 2de prijs is een stijlvolle motorjas uit de nieuwste Yamaha MT collectie en een TomTom Rider 550. De 3de t/m 10de plaats winnen een TomTom Rider navigatiesysteem t.w.v. € 399,95 en ook is er maandelijks voor de nummers 1, 2 en 3 op de 1ste dag van de maand een fantastisch Yamaha merchandise pakket ter waarde van € 50.

Wie u ook bent en welke motor u ook rijdt

De Digital Ride Out by Yamaha staat open voor iedere motorrijder (en eventueel passagier), wat voor merk u ook rijdt. De Digital Ride Out is gratis te downloaden voor iOS en Android. Het gebruik van de app is gratis en deelname aan de wedstrijd is optioneel. De competitie loopt van 1 juni t/m 31 augustus. Meer weten? Kijk snel op www.digitalrideout.nl.

 

Bron: persbericht Yamaha

Geschreven op 17 mei 2023
© Motoren & Toerisme