Toerisme: De 20 mooiste routes in de Benelux volgens Route You.

Het gebruik van GPS-toestellen om outdooractiviteiten in goede banen te leiden heeft de voorbije tien jaar een hoge vlucht genomen. In die trend passen ook online communities die ontstaan om de mooiste routes met elkaar te delen. Waar dat in het begin vaak enkel voor techneuten was weggelegd, kan nu haast iedereen met een paar drukken op de knop een route in zijn smartphone of GPS-toestel opladen. Voor wie het nog nooit deed, geven we verder een voorstelling van twee nieuwe motor-GPS-toestellen en hoe je een route kan opladen.

Toerisme: De 20 mooiste routes in de Benelux volgens Route You.

De Belgische ondernemers achter de site Route You zijn al twaalf jaar aan het bouwen aan hun project en ze zijn uitgegroeid tot één van de favoriete websites waar je routes kan ontwerpen, delen en downloaden. De mogelijkheden worden al maar ruimer en verfijnder. Zo krijg je automatisch de nodige praktische en interessante info van wat er op jouw weg ligt. Motoren&Toerisme gaat in de toekomst nauw samenwerken met Route You om een online ervaring te creëren die onze kennis zo goed mogelijk samenbrengt. Daarover ontdek je later zeker meer.

Nu hebben wij samen met de technische jongens en hun algoritmes een selectie gemaakt van de 20 leukste routes uit de Benelux. Daarbij hebben we rekening gehouden met geografische spreiding, maar zeker ook met waardering van de gebruikers en aantal bezoeken en downloads. De gebruikers Biker in Nederland en Tux in België gooien daarbij hoge ogen, met populaire routes. Het is een prima voorsmaakje van de mogelijkheden, waarna je gewoon helemaal zelf aan de slag kan gaan op www.routeyou.com.

Toerisme: De 20 mooiste routes in de Benelux volgens Route You.
Geschreven op 7 juni 2018
© Motoren & Toerisme