Special Metal: Moto Morini Milano Limited Edition

Vorig jaar konden we reeds kennismaken met de nieuwe Moto Morini Milano.

Vorig jaar konden we reeds kennismaken met de nieuwe Moto Morini Milano. De Moto Morini Milano is tegelijkertijd een ode aan Milaan, de economische hoofdstad van Italië en een eerbetoon aan de 3 1/2 van weleer. De 3 1/2 was een populair Moto Morini-model uit de jaren ’70. De machine is technisch gelijkaardig aan de Corsaro ZZ, al is ze wel met de 110-pk versie van Moto Morini’s 1200cc metende Bialbero-blok uitgerust. 

Dit najaar zal Moto Morini een gelimiteerde oplage van 30 pre-productie exemplaren van de Milano bouwen. Deze machines krijgen een aluminium strip op de benzinetank waarop hun ‘limited edition’-nummer staat. Verder beschikken deze Milano’s ook over een artisanaal vervaardigd zadel waarop het Moto Morini-logo gestikt is. De machines krijgen verder een twee-kleurige metallic kleurstelling, speciaal voor Moto Morini ontworpen spiegels en richtingaanwijzers van Rizoma en witte wielen met rode striping.

Daarbovenop wordt de gelimiteerde versie van de Moto Morini Milano ook nog eens met een bijpassende motorhoes geleverd, evenals een helm en jas die voorzien zijn van het Moto Morini-logo.

Geschreven op 23 juli 2018
© Motoren & Toerisme