Reistip(s): Moto Guzzi Experience 2023

Onder de noemer 'Moto Guzzi Experience' organiseert het vermaarde motormerk uit Mandello del Lario dit jaar een aantal groepsreizen. In totaal telt de kalender 11 evenementen. Sommigen vinden plaats tijdens een weekend (van vrijdag tot en met zondag), anderen duren dan weer een week of langer. Bij elk evenement wordt er met een welbepaald Moto Guzzi-model gereden. Tijdens offroad-events (die onder andere in Marokko en Tunesië plaats vinden) wordt er geopteerd voor de V85 TT. Voor het langere toerwerk doorheen de Balkan, Lombardije en Spanje, maar ook op Sicilië viel de keuze op de nieuwe V100 Mandello. Tijdens de kortere trips in Italië wordt er met een V7 Stone gereden.

De Moto Guzzi Experience-reizen zijn niet alleen op 'overtuigde' Guzzisti gericht, maar ook op alle andere motorrijders. Het is dé ideale manier voor de potentiële koper om kennis te maken met de Guzzi van zijn of haar dromen. 

Meer informatie en de exacte data van de Moto Guzzi Experience 2023 vind je op https://www.motoguzzi.com/en_EN/experience/

 

Tekst: BJ

Foto's: Moto Guzzi/Lulop.com

Video: YouTube.com/Moto Guzzi Official

Geschreven op 31 januari 2023
© Motoren & Toerisme