Network on Wheels mikt op 2021

Onder het motto: 2021 JAAR VAN DE HOOP lanceert Network On Wheels, dé Vlaamse specialist in motorreizen, een aantrekkelijk aanbod van zowel groepsreizen als individuele motorreizen.

Vooral hun 2 zeer succesvolle bestemmingen kunnen wellicht weer op heel wat belangstelling rekenen:

- Sedert bijna 10 jaar organiseren ze jaarlijks een schitterende rondreis in de Rocky Mountains (USA) waarbij de staten Idaho, Wyoming en Montana per Harley verkend worden. Honderden Vlaamse motorrijders, veelal met hun partner, konden op die manier een lang gekoesterde droom waarmaken.

- Ook Schotland is voor Network On Wheels vertrouwd terrein en biedt een unieke opportuniteit om met je eigen motor een prachtig land te verkennen. Je rijdt zoals je dit het liefst doet, alleen, met vrienden of in een groepje maar toch kan je genieten van de gezellige groepssfeer tijdens ontbijt en diner. Ook deze formule is meestal snel uitverkocht.

Zaakvoerder Dennis De Jonckere benadrukt dat ze, vanwege de Corona crisis, momenteel alleen werken met optielijsten. Je schrijft je dus in voor een reis maar je hoeft niet meteen een voorschot te betalen.  Pas wanneer de organisatie groen licht geeft dat de reis effectief doorgaat wordt de financiële kant van de reis afgehandeld. 

Alle info over hun programma 2021 vind je op www.networkonwheels.be

Geschreven op 4 november 2020
© Motoren & Toerisme