MY25: KTM Six Days-modellen

Naar goede gewoonte pakt KTM ook dit jaar uit met een Six Days-versie van z’n enduromodellen.

De nieuwe KTM Six Days-modellen zijn gebaseerd op de pas onthulde 2025 KTM enduro’s. KTM ziet ze dan ook als 2025-modellen, maar ze komen er wel voor de I.S.D.E. (International Six Days Enduro) die dit najaar in en rond het Spaanse Silleda (Galicië) plaats zal vinden.

MY25: KTM EXC/EXC-F enduro's

Alle KTM enduros, op de gloednieuwe 125 XC-W en de 150 EXC na, zijn leverbaar in een Six Days-versie. De Six Days onderscheiden zich met een aantal componenten van KTM’s standaard enduromachines.

De Six Days-modellen krijgen ondermeer: oranje geanodiseerde kroonplaten, 6 Days-logo’s op verschillende onderdelen, een oranje frame, radiatorventilator, andere mappingknop, semi-zwevende remschijf vooraan, geborgde achterrem, Supersprox Stealth tandwiel achteraan, carterplaat, framebescherming-set, Six Days-zadel, Metzeler 6 Days Extreme banden.

De Six Days-modellen werden in juni geassembleerd en zullen in juli bij de KTM-dealers staan. Voor rijders die de ISDE willen rijden, biedt KTM een volledig pakket aan waar de huur van een 2025 Six Days-model (naar keuze) en de service ervan vervat zitten. Meer info op: https://www.ktm.com/en-be/models/enduro.html.

 

Tekst: BJ

Foto's: KTM Press/Sebas Romero (actie), H. Mitterbauer (studio)

Geschreven op 26 juni 2024
© Motoren & Toerisme