MY25: de nieuwe kleurtjes van BMW Motorrad

BMW lanceert nieuwe kleurstellingen voor modeljaar 2025. Bij verschillende modellen verdwijnen er kleuren en komen er nieuwe in hun plaats. Ook sommige optiepakketten gaan er niet helemaal hetzelfde uitzien.

BMW K 1600 GT

De BMW K 1600 GT krijgt een nieuwe tint: Racing Blue Metallic. Hierbij verdwijnt de Lightwhite Uni / Racing Blue Metallic als optie.

Daarnaast is ook de Meteoric Dust II Metallic geen optie meer, aangezien deze kleur door Blue Ridge Mountain Metallic wordt vervangen en een bruin zadel krijgt.

BMW K 1600 GTL

Net zoals bij de K 1600 GT verdwijnt ook bij de K 1600 GTL de kleurstelling Meteoric Dust II Metallic. Dit model krijgt als nieuwe tint Blue Ridge Mountain Metallic met ook hier een bruin zadel. Daarnaast wordt de middenbok een deel van het Comfort optiepakket.

BMW K 1600 B / Grand America

Manhattan Metallic Matte verdwijnt en maakt plaats voor Mineral Gray Metallic Matte.

Ook nog nieuw

Het Touring-pakket voor de F 800 GS krijgt verwarmde handvaten, Headlight Pro en handbescherming. Voor zowel de BMW R 12 en de R 12 nineT wordt er een USB-C kabelaansluiting voorzien bij het Connected Ride Control-pakket. Ook Headlight (Pro) wordt voor dit model voortaan in zwart geleverd in plaats van zilver.

Samenstelling: Runa Swiggers

Persbericht en foto's: BMW Motorrad

 

Geschreven op 1 juli 2024
© Motoren & Toerisme