MY23: CFMOTO

Weinig groot nieuws bij CFMOTO op EICMA 2022. Het merk bevestigde dat de 700 CL-X Adventure in het voorjaar van 2023 op de markt komt in Europa. Maar nieuw is de 700 CL-X Adventure niet écht, want hij werd reeds in 2019 op diezelfde EICMA gepresenteerd.

Meer dan drie jaar na z'n voorstelling komt de Adventure versie van de CFMOTO CL straks eindelijk toch op de markt.

Stelde CFMOTO geen nieuwe productiemodellen voor op EICMA 2022, dan gunde het ons wel een blik in de toekomst met het CFMOTO Ride connectiviteitsplatform.

 CFMOTO Ride

Het gloednieuwe CFMOTO Ride-systeem moet gebruikers ervan in staat stellen om met behulp van connectiviteit – tussen de motorfiets en je smartphone – een veiligere en efficiëntere rijervaring te hebben. Zowel via een Android- als Apple smartphone zal je gebruik kunnen maken van Waze of Google Maps om te navigeren. CFMOTO koester plannen om het CFMOTO Ride-systeem op termijn over alle bestaande modellen uit te rollen.

NK-C22

De NK-C22 heeft het 800cc motorplatform als basis en ziet er verder een zeer potente naked uit. Veel koolstofvezel, een opvallende styling met rode accenten en als kers op de taart een dubbele uitlaat van SC Project.

 

 

De belangrijkste vraag die we ons over dit model moeten stellen luidt, ‘Waarom brengt CFMoto de NK-C22 nu nog niet op de markt?”

 

Tekst: BJ

Foto's: CFMoto

Geschreven op 16 november 2022
© Motoren & Toerisme