MV Agusta lanceert 35 kW-versies

MV Agusta beleven kan voortaan ook voor houders van een rijbewijs A2. De Italiaanse constructeur heeft een type-goedkeuring gekregen voor een 35 kW-versie voor twee van z’n bestverkopende modellen. Op die manier wil het merk zich toegankelijker maken voor jonge en minder ervaren motorrijders.

De twee modellen in kwestie zijn de Brutale 800 naked bike en de F3 675 supersport-machine. Op die manier krijgen houders van een A2-rijbewijs de keuze uit twee aanzienlijk verschillende, maar even opvallende MVAgusta-modellen. MV Agusta heeft het technisch mogelijk gemaakt dat deze machines desgewenst geconverteerd kunnen worden naar een 70 kW-versie en nadien eventueel terug naar 35 kW. Op die manier kan de motorfiets technisch aangepast worden aan de rijbewijs-categorie van z’n eigenaar.

De 35 kW-versie van de Brutale 800 komt in drie verschillende kleurstellingen op de markt: intense sky blue/night grey, fire red/night grey en ice grey/aviation grey.

 

 

intense sky blue/night grey
fire red/night grey
ice grey/aviation grey

De F3 675 is in 35 kW-trim in de volgende kleurstellingen beschikbaar: Agostini red/Agostini silver en intense sky blue/night grey.

 

Agostini red/Agostini silver
intense sky blue/night grey

 

Tekst: Bart Jacobs

Foto’s: MV Agusta

Geschreven op 11 januari 2019
© Motoren & Toerisme