Motoren & Toerisme gaat door!

MT gaat door

Nee, Motoren & Toerisme stopt niet. Nee, het magazine zal niet verdwijnen. Nee, de website wordt niet afgesloten. In tegenstelling tot wat hier en daar wordt gesuggereerd (b.v. door Thierry Sarasyn op motornieuws.be), is de toekomst van uw geliefde motormedium niet in gevaar.

Het is waar dat lezers alsmaar minder tijd hebben voor magazines en de advertentie-inkomsten liggen inderdaad lager dan vijftien jaar geleden. Tot zover het slechte nieuws. Tot zover ook het intrappen van open deuren. 

Motoren & Toerisme wil net anticiperen, ervoor zorgen dat we in de toekomst motorliefhebbers blijvend kunnen verenigen rond onze gedeelde liefde voor motoren en motortoerisme.

Daarom kiezen we voor een andere aanpak, in print én digitaal. Abonnees en andere fans kunnen op hun twee oren slapen. Motoren & Toerisme zal blijven verschijnen, zij het in een nieuw jasje. Een jasje dat ons beter staat met het oog op de toekomst.

Een verschil in visie op hoe die toekomst eruit moet zien, heeft aanleiding gegeven tot het afscheid van redactieleden Dirk en Jochen. Dat mag echter geen schaduw werpen op hun verdiensten en staat van dienst bij Motoren & Toerisme. Groot is dan ook onze erkentelijkheid voor de vele jaren van goed werk en hun inzet voor het blad. Ook van vormgever Rudy Maes hebben we afscheid genomen. Zijn aandeel in de unieke look en feel van Motoren & Toerisme was meer dan aanzienlijk. We wensen hen veel succes in alles wat op hun pad komt.

Ondertussen gaan we met deels dezelfde, deels een andere equipe aan de slag om de toekomst voor te bereiden voor Motoren & Toerisme. Geloof ons, de weg die voor ons ligt, is veelbelovend. Binnenkort hoor je meer over de nieuwe mogelijkheden die erbij komen. Mogelijkheden om te genieten van het unieke dat ons bindt.

En het meinummer van Motoren & Toerisme ligt straks gewoon bij de krantenboer of op uw deurmat.

Geschreven op 17 april 2018
© Motoren & Toerisme