Industrienieuws: Nieuwe baas voor Honda Benelux

Honda baas

Honda Motor Europe Benelux kondigt de benoeming van Hans De Jaeger als Branch Director van Honda Benelux aan. Hij volgt Paul Tomanek op, die deze functie bijna twintig jaar heeft uitgeoefend.

Hans De Jaeger, 52, werkt al 25 jaar voor Honda en had diverse belangrijke verantwoordelijkheden in Europa. Hans De Jaeger werkte voor Honda onder meer in Italië, Polen en Dubai en kon er ervaring vergaren in de dienst-na-verkoop, de human resources en de operations. In eigen land was hij verantwoordelijk voor de afdeling Spare Parts Sales en Production van Gent en Aalst. Zijn benoeming aan het hoofd van de Benelux invoerder betekent voor hem een nieuwe uitdaging met als doelstelling de positie van het merk in de Benelux te verstevigen en te doen groeien, zowel voor de auto’s, de motoren als de Power Products.

Voor Hans De Jaeger is deze nieuwe opdracht een bijzonder belangrijke stap in zijn carrière: “Het is met veel enthousiasme dat ik me klaarmaak voor deze missie. Samen met ons netwerk van concessiehouders en ons professioneel en gemotiveerd team, willen we onze activiteiten in de Benelux verder ontwikkelen en onze auto, moto en Power Products klanten nog meer laten genieten van de betrouwbaarheid van het merk en onze Advanced and Sporty technologie.

Geschreven op 16 april 2018
© Motoren & Toerisme