Industrienieuws: MKC Moto overhandigt Ténéré aan gelukkige winnaar

De start van het motorseizoen werd door MKC Moto in de eerste week van april feestelijk afgetrapt met de seizoenstartactie. Klanten van de motorkledingketen maakten deze week kans op grote prijzen, met als hoofdprijs: de Yamaha Ténéré 700 Rally Edition. De gelukkige winnaar is op vrijdag 12 mei ontvangen in de Antwerpse vestiging om de prijs overhandigd te krijgen.

Winnaar van de hoofdprijs Tim van Acker werd in de vestiging ontvangen door Lewis Rigaux, retail directeur van MKC Moto: “Op deze manier onze gewaardeerde klanten in het zonnetje te zetten en de blijdschap te zien is iets geweldigs”. “Ik dacht dat het een grap was toen ik werd opgebeld, mijn vrouw heeft enkele malen in mijn arm moeten knijpen omdat ik dacht dat het een droom was” aldus een supergelukkige Tim.

De Yamaha Ténéré 700 Rally Edition ter waarde van 12.700 euro is in samenwerking met Yamaha Motor Branche Benelux ter beschikking gesteld. Een full-option dual sport motor in speciale livery. Uitgevoerd met speciaal rally-zadel, een Akrapovic slip-on en goudkleurige spaakwielen.

Apart van de hoofdprijs werden ook een Richa Atlantic 2 GTX outfit en 3 exemplaren van de Tech-Air 3 airbag verloot onder klanten. Als troostprijs werden nog eens 20 cadeaukaarten beschikbaar stelt voor klanten die in de periode van 31 maart tot en met 10 april een aankoop deden.

Bron: persbericht MKC Moto

Geschreven op 23 mei 2023
© Motoren & Toerisme