Industrienieuws: MKC Moto opent eerste superstore in Lille

Vanaf dit voorjaar kunnen motorrijders in de regio van het Franse Lille kennis maken met een volledig nieuwe winkelbelevenis. Aan de Rue Jules Verne (in Ronchin) zal in de maand april de eerste superstore op Franse bodem worden geopend van ruim 1000m2, gevuld met de laatste motormode. MKC Moto is gespecialiseerd in motorkleding en is nu reeds actief in Nederland, België en Oostenrijk.


 

De plattegrond van de toekomstige MKC Moto superstore in Lille.

Voor de opening van z'n 15e winkel gaat MKC Moto opnieuw een landsgrens over. Na een snelle groei in aantal filialen in de Benelux, en de recente overname van MotoReflex in Kortrijk, is de stap naar Frankrijk een logische zet. Uit marktonderzoek is gebleken dat er in Frankrijk ruimte is voor een nieuw  concept dat zich specifiek richt op de uitrusting voor de motorrijder.

 

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe MKC superstore.

Er wordt op dit moment hard gewerkt om de winkel volgens de bekende formule vorm te geven. De nieuwste collecties van onder andere Richa, Alpinestars, Dainese en REV’IT! worden gepresenteerd in een aangename en overzichtelijke ruimte. Uiteraard zijn de bekende helmenmerken zoals Shoei, Schuberth, Scorpion, LS2 en Shark ook aanwezig. Naast de basis-collecties zal er een ruime voorraad aanwezig zijn van  high-end en exclusieve producten zoals race overalls, airbags, Gore-tex motorkleding en specifieke collecties in de verschillende segmenten.

MKC Moto maakt zich sterk dat elke rijder, onder begeleiding van enthousiaste specialisten, een passende outfit kan vinden in de superstore. De winkel ligt volgens MKC op een makkelijk bereikbare locatie en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid. Centraal in de winkel wordt een Bikers Lounge ingericht, waar je terecht kan voor een koffie en mede-motorrijder kan ontmoeten. De Bikers Lounge moet op termijn ook de uitvalbasis voor evenementen en motorritten worden.  Meer nieuws daarover volgt binnenkort.

Adresgegevens:
MKC Moto Lille
Rue Jules Verne (Ronchin)
France, 59790
Meer info: http://www.mkcmoto.com/fr/mkc-moto-lille/

 

Bron: persbericht MKC Moto

Foto's: MKC Moto

Geschreven op 29 maart 2021
© Motoren & Toerisme