Industrienieuws: Honda betaalt rijbewijs terug bij aankoop van motorfiets of scooter

Individuele mobiliteitsoplossingen, de ervaring van vrijheid, de wens om een kinderdroom te vervullen: wat de motivatie ook is, motoren en scooters zijn aantrekkelijker dan ooit. Om deze toegankelijker te maken voor nieuwe motorrijders, neemt Honda de kosten van het A2*-rijbewijs op zich.

Deze aanbieding is geldig voor alle modellen van 300cc tot 500CC. Dat betekent een ruime keuze uit 10 verschillende modellen, van de CRF300L tot de CBR500R. Genoeg om aan alle wensen en budgetten te voldoen. Prijzen variƫren van 5.699 euro (incl. BTW) tot 7.199 euro (incl. BTW). Heb je je rijbewijs nog niet behaald? Geen paniek, je hebt nog tot 30/09/2021 tijd om jouw rijbewijs te halen en je rijschoolfactuur in te leveren.

De actie is geldig tot eind mei, u kunt zich dus verheugen op een aangename zomer op de Belgische wegen of daarbuiten. Voor wie al een rijbewijs heeft, worden op bepaalde modellen ook andere acties aangeboden. Alle aanbiedingen en voorwaarden zijn te vinden op Hondadeals.be.

* Geldig voor personen die hun rijbewijs haalden vanaf 1 januari 2020 en met een maximum van 600 euro). De actie is geldig voor bestellingen tot eind mei 2021.

 

Bron: persbericht Honda

Geschreven op 27 april 2021
© Motoren & Toerisme