Industrienieuws: Brusselse motorzaak ‘The Good Bike’ voortaan Moto Guzzi-dealer

Piaggio Vespa bv, de Benelux-invoerder van de Piaggio group-producten, blijft het Moto Guzzi-dealernetwerk uitbreiden. Vandaag kwam het bericht dat de bekende Brusselse motorzaak, ‘The Good Bike’, voortaan officieel Moto Guzzi-dealer is.

 

Vanuit traditioneel oogpunt waren de verkoopnetwerken voor de scooters van Vespa en Piaggio en die voor de motorfietsen van Aprilia en Moto Guzzi gescheiden. Sinds een aantal jaren focust Piaggio Vespa bv echter nadrukkelijk op het vestigen van één netwerk van gemotoriseerde tweewielers, met dealerbedrijven die meerdere merken en modellen van de Piaggio Group leveren. Onder één dak presenteren deze dealerbedrijven klanten een grote variatie aan modellen, van 25 km snorscooters en 45 km bromscooters tot aan motorscooters, motorfietsen én uiteraard de Piaggio MP3, de driewielige motorscooter die met het autorijbewijs bestuurd mag worden.

 

The Good Bike was al sinds jaren Vespa-dealer.

Piaggio Groep-merken onder één dak

In lijn met die ontwikkeling heeft Piaggio Vespa bv in België enkele nieuwe dealers toegevoegd aan het netwerk en de bestaande band met diverse vertrouwde dealers verder uitgebreid. The Good Bike in Brussel was al jarenlang officieel dealer van Piaggio en Vespa. Met de toevoeging van Moto Guzzi voert The Good Bike nu drie merken van de Piaggio Groep onder één dak.

Guzzi-beleving bij The Good Bike


Niet alleen in de omgeving van Brussel is The Good Bike een gevestigde naam als specialist in motorfietsen en scooters; het bedrijf geniet bekendheid in gehele land. Met ruim 1.500 m2 beschikt The Good Bike over één van Europa’s grootste showrooms voor gemotoriseerde tweewielers. Met de benoeming van The Good Bike tot officieel concessiehouder krijgt Moto Guzzi nu ook in de Belgische hoofdstad de volle aandacht.

Met de toevoeging van Moto Guzzi aan het gamma krijgen klanten van The Good Bike direct een absolute primeur voorgeschoteld in de vorm van de Moto Guzzi V85 TT. Met de V85 TT, die vanaf maart in de showroom van The Good Bike staat, breidt Moto Guzzi het programma uit met een compleet nieuwe V-twin en blaast het merk een rijke en avontuurlijke offroad-historie nieuw leven in met een moderne interpretatie van de klassieke enduro.

Naast de V85 TT debuteren ook de overige Guzzi-modellen bij The Good Bike, met speciale aandacht voor de vernieuwe V7-serie en de V9 Bobber en Roamer.

Bron: Moto Guzzi/Vespa Piaggio BV

Foto’s: Moto Guzzi en The Good Bike

Geschreven op 18 februari 2019
© Motoren & Toerisme