Indian Motorcycle ook in 2019 sponsor van Wheels & Waves

Indian Motorcycle is ook in 2019 de hoofdsponsor van het Wheels & Waves event in Biarritz. Dit partnership betekent dat Indian voor de derde keer op rij de hoofdsponsor is. Van woensdag 12 tot zondag 16 juni vindt voor de achtste keer deze viering van de ‘Wheels & Waves lifestyle’ plaats: dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van motoren, surfen en skateboarden.

Vanaf de eerste keer dat we erbij waren in 2016, was het duidelijk dat dit event echt iets speciaals is. Daarom werden we het jaar erna de hoofdsponsor,” zegt Grant Bester, Vice President en General Manager voor Indian Motorcycle EMEA. “Met zulke uiteenlopende onderdelen en activiteiten, is Wheels & Waves echt uniek en aansprekend voor onze rijders. We zijn blij ook dit jaar weer partner te zijn en zien ernaar uit iedereen daar te ontmoeten.”

 

Flat Track-wedstrijdjes mogen natuurlijk niet ontbreken op Wheels & Waves.

Over een periode van vijf dagen is de Baskische kust het toneel voor gelijkgestemde mensen die zich willen onderdompelen in een bijzondere mix van events, kunst, goed eten en geweldige muziek; samengebracht vanuit drie verschillende scenes: de motorwereld, de surfwereld en de skateboardwereld. Iedere dag biedt Wheels & Waves:

- Een dorp van tenten en stands bij de Cité de l'Océan

- Surfwedstrijden (afhankelijk van de weersomstandigheden)

- Skateboardsessies & -wedstrijden

- Muziekconcerten

- Vertoningen van films en documentaires over motorrijden, surfen en skateboarden

- Een reeks speciale evenementen op diverse plekken

Het thema voor deze achtste editie is: Back to the roots’. Jérôme Allé, die het event samen met Julien Azé organiseert, legt uit: “We willen echt terug naar waar het voor Wheels & Waves begon; het idee van een ontmoeting van werelden en culturen, met het enthousiasme en de energie om een paar dagen te ontsnappen aan alledag. Dit wordt gerealiseerd met deze unieke ervaring.”

De schuine wand is een klassieker op Wheels & Waves.

Indian Motorcycle draagt ook dit jaar bij aan die ervaring met de Wall of Death in het centrale dorp. De Indian Motorcycle DTRA Hooligans zijn zaterdag te vinden aan de andere kant van de Spaanse grens in San Sebastian; ze racen daar een hele dag racen tijdens het El Rollo Flat Track evenement.

Iedereen die vooraf een vijfdaags toegangsticket koopt, maakt automatisch kans om een gloednieuwe Indian Motorcycle FTR 1200 te winnen. De trekking vindt plaats op zaterdagavond op het hoofdpodium in het dorp. Deze Advance tickets zijn vanaf nu te koop via: wheels-and-waves.com

 

Bron en foto's: Indian Motorcycle/Voyopix

Geschreven op 31 januari 2019
© Motoren & Toerisme