Hubo stopt Suzuki crossmotor in prijzenpot

Winkelketens die een motorfiets in de prijzenpot van één of andere wedstrijd stoppen, zijn een uitzondering. Nog straffer wordt het als die motorfiets een heuse crossmotor is zoals de Suzuki RM-Z250 die Hubo weggeeft.

Suzuki
Hubo stak ook een Suzuki LT50 kinderquad in de prijzenpot.

De Belgische doe-het-zelfketen stak de Suzuki RM-Z250 als hoofdprijs in de prijzenpot voor de lentemand-actie. Wie dezer dagen in een Hubo-filiaal een Kärcher K3 hogedrukreiniger en bijhorende lentemand koopt krijgt automatisch ook een kraslot waarmee een aantal naturaprijzen te winnen vallen. Twee van de naturaprijzen zijn Suzuki-producten: een LT50 kinder-quad en een heuse Suzuki RM-Z250 crossmotor. De 7.900 Euro kostende RM-Z250 is de hoofdprijs van de lentemand-wedstrijd.

Vermoedt Hubo dat doe-het-zelvers zich ook weleens op een crossmotor willen uitleven of mikt het op zelfstandigen uit de bouwsector waarvan geweten is dat nogal wat van hen van Motorcross houden? In ieder geval koos Hubo met Suzuki voor de meest Belgische aller MX-constructeurs. De Suzuki crossmotoren danken hun eeuwige geel immers aan de officiële Belgische racekleur.

suzuki
Een 250F crossmotor als tombolaprijs: bizar, maar cool!

Hoe dan ook, het is in ieder geval een opsteker dat een grote Belgische winkelketen een crossmotor in een prijzenpot stopt en zo ook nog eens de Motorcross bij een groot publiek onder ogen brengt.

Geschreven op 10 april 2018
© Motoren & Toerisme