Dealer-nieuws: Raes Motoren nu nog even in Brugge, straks in Oostende

Sinds vorig jaar heeft Yamaha er een dealer bij in West-Vlaanderen. De RAES-autogroep, die ondermeer in Brugge, Oostende en Oostkamp dealerships van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen heeft, besloot om ook het vizier op de motorbranche te richten. De keuze voor Yamaha, dat tot en met eind vorig jaar eveneens door Audi-VW-importeur werd ingevoerd, lag daarbij voor de hand.

Wie de nieuwste editie van Motoren & Toerisme doorbladerd heeft, zag daarin op pagina 57 een advertentie van Raes Motoren waarin de nieuwe showroom in Oostende wordt aangekondigd. Dat nieuws was een beetje voorbarig want door een vertraging bij de verbouwingswerken heeft het Yamaha-dealership nog niet de verhuis van Brugge naar Oostende kunnen maken. 

Je vindt Yamaha-dealer Raes Motoren voorlopig dus nog op de Kleine Pathoekeweg 2, te 8000 Brugge. Maar vanaf begin juni zal je in de nieuwe showroom te Oostende terecht kunnen voor Yamaha scooters, motorfietsen, quads én waverunners. Het nieuwe adres van Raes Motoren wordt dan Zandvoordestraat 442, te 8400 Oostende. 

Meer informatie op: www.raesmotoren.be

Foto: Raes Motoren

Geschreven op 21 april 2021
© Motoren & Toerisme