Brussels Motor Show sterk van start gegaan

Vrijdagochtend opende de Brussels Motor Show eerst voor de media en later op de dag voor professionals uit de branche en kopers van een ‘avant-première’ ticket. Zaterdagochtend zwaaiden de deuren wijd open voor het grote publiek. 

Op deze zondagavond na het openingsweekend, kan de Belgische en Luxemburgse automobielfederatie FEBIAC - die het evenement organiseert - tot haar tevredenheid melden dat reeds 116.650 mensen haar tentoonstelling hebben bezocht.  Daarmee scoort deze editie tot nu toe 4,6% beter dan die van 2017 (eveneens een Salon Auto-Moto-Van), toen na het eerste weekend 111.568 bezoekers werden geteld.   

Van al de bezoekers die de editie 2019 van de Brussels Motor Show reeds bezochten, heeft één bezoeker op drie tevens de tentoonstelling Dream Cars bezocht. Eén zesde van de bezoekers hield halt in het paleis #WeAreMobility waar aanvullende mobiliteitsoplossingen en deelmobiliteit worden gepresenteerd. #WeAreMobility kan nog bezocht worden tot maandagavond 21 januari. 

De 7 wereldprimeurs, 10 Europese primeurs en meer dan 110 premières voor de Belgische markt die op de Brussels Motor Show 2019 getoond worden, kunnen door het publiek worden ontdekt tot zondag 27 januari. 

 

Bron: FEBIAC

Foto: Autosalon.be/FEBIAC

Geschreven op 21 januari 2019
© Motoren & Toerisme