Audi pronkt op Salon van Genève met Ducati Diavel 1260 S

Ducati neemt deel aan de prestigieuze Internationale Motor Show Genève 2019, dat van 7 tot 17 maart wordt gehouden. Te midden van al het laatste nieuws op het automobielfront zal de nieuwe Diavel 1260 - een waar stijl- en designicoon en één van de meest langverwachte motorfietsen uit het Ducati 2019 gamma - een hoofdrol spelen. De Diavel 1260 wordt in feite een integraal onderdeel van de Audi stand (hal 1, stand n.1060). De motor zal met trots worden tentoongesteld in zin eigen speciale hoek samen met de geheel nieuwe Audi voertuigen.
  
Na zijn debuut in Milaan op de EICMA 2018 biedt Genève een extra showcase voor deze originele, in het oog springende, sportcruiser die in Bologna wordt gebouwd. Met zijn unieke uitstraling en onnavolgbare kwaliteiten, blijft deze tweede generatie Diavel 1260 trouw aan de oorsprong van deze ongelooflijk bijzondere motor, die is gebaseerd op de belangrijkste styling-elementen, maar deze toch onmiskenbaar moderniseert.

Ducati-CEO Claudio Domenicali 'showt' de nieuwe Diavel 1260.

"We zijn er trots op dat we deze gelegenheid hebben om de Ducati Diavel 1260 tentoon te stellen op een evenement dat zo onderscheidend is als de Motor Show van Genève", aldus Claudio Domenicali, CEO van Ducati. "De Diavel is een echte blikvanger in de motorwereld. Dankzij het ontwerp boordevol persoonlijkheid is deze motor perfect voor motorrijders die op zoek zijn naar kracht en doorzettingsvermogen. Genève staat bekend om het benadrukken van nieuwe concepten en uitmuntend design, waardoor het de perfecte omgeving is om Ducati's tweede generatie muscle cruiser te laten zien".

Bron: Ducati Media House

Foto's: Ducati Media House
 

Geschreven op 7 maart 2019
© Motoren & Toerisme