REV'IT! Echelon GTX travel outfit

 REV’IT! presenteert een compleet nieuwe, essentiële, gelamineerde GORE-TEX outfit, de Echelon GTX.

REV’IT! zegt dat de nieuwe Echelon GTX outfit  al het rijcomfort om je eigen comfortabele leventje achter je te laten biedt. De Echelon GTX doet dat met vooruitstrevende kleurstellingen en een  design dat geïnspireerd werd door de buitensportwereld. De volledige outfit is gemaakt van een subtiele mix van 2L en 3L GORE-TEX en dat met het oog op een duurzame waterdichtheid en lichtgewicht draagcomfort. 

De REV’IT! Echelon GTX jas en broek zijn beide ontworpen met een minimalistisch design en uitgevoerd in GORE-TEX met geïntegreerde innovatieve accenten. Praktische toevoegingen als de unieke waterdichte TIZIP® hoofdrits waar een extra groot ventilatiepaneel achter schuilgaat, onderstrepen het feit dat deze  outfit winter en zomer bruikbaar is. Bovendien zijn stretch-elementen aangebracht voor extra bewegingsvrijheid en een perfecte designmix van vorm en functie.

Stijl krijgt volgens REV'IT! geen voorrang op functie bij de Echelon GTX outfit. Zowel de jas als de broek voldoen aan de CE-klasse AA-veiligheidsnorm.  Beide zijn daarnaast ook uitgerust met REV’IT!’s eigen SEESOFT AIR CE-level 2 rugprotector, SEEFLEX CE-level 2 protectoren op de schouders, ellebogen en knieën en SEESMART CE-level 1 heupprotectoren. 

ECHELON GTX JAS

Jas leverbaar in de kleuren bruin-bruin, antraciet-zwart en grijs-zwart Maten: 36-38-40-42-44-46 - Prijs: € 699,99

ECHELON GTX Broek

Broek leverbaar in de kleur zwart-antraciet Standaardmaten: S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL Korte maten: M-L-XL-XXL Lange maten: M-L-XL-XXL Prijs: € 519,99

Bron: persbericht REV'IT!

Foto's: REV'IT!

Geschreven op 8 november 2023
© Motoren & Toerisme