MKC Moto verloot een droom motorreis naar Schotland voor 2 personen

Het seizoen dat actieve motorrijders uitdunnen en GORE-TEX rijders het straatbeeld bepalen is aangebroken. MKC Moto luidt het naseizoen net zo krachtig in als met de seizoenstart: met de kans op het winnen van een 9-daagse droomreis naar Schotland voor twee personen als absoluut hoogtepunt. De reis wordt beschikbaar gesteld door Horizon Motorreizen.

Tijdens de GORE-TEX Days van 1 t/m 12 november maken klanten bij aankoop van elke 100 euro aan GORE-TEX producten kans op het winnen van de hoofdprijs. Daarnaast zijn de Richa Inferno verwarmde handschoenen (3 sets) en MKC Moto cadeaukaarten (10 stuks) te winnen. Daarbovenop zal er gedurende deze periode 10% korting worden gegeven op alle producten waar GORE-TEX in verwerkt zit.

GORE-TEX is een exclusief materiaal waar motorkleding fabrikanten enkel met een licentie gebruik van mogen maken. Bekende merken als Alpinestars, Dainese, REV'IT! en Richa verwerken het in hun toplijnen. Het gepatenteerde materiaal is terug te vinden in motorjassen en -broeken, motorhandschoenen en motorlaarzen. Door de hoge mate van waterbestendigheid en ademend vermogen zweren kritische motorrijders bij deze technologie. GORE-TEX bekrachtigt dat met: Guaranteed to keep you dry.

De 9-daagse motorreis naar Schotland is compleet verzorgd inclusief overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Het staat garant voor een ongekende rijervaring en landschappen die buitenaards aan doen. De uitgestippelde routes van Horizon Motorreizen tellen minimaal 1700 onvergetelijke kilometers waarbij je dagelijks de keuze hebt uit verschillende lengte routes.

De winnaars worden 30 november bekendgemaakt door MKC Moto. Maak kans in één van de 18 winkels of door online GORE-TEX motorkleding aan te kopen met 10% korting.

 

Bron: persbericht MCK Moto

Geschreven op 3 november 2023
© Motoren & Toerisme